kurku mopedi

SeppoWeb

Kalle sprätt asennus

22.12.2017

Tänään asennamme Seppoon tölkin Kalle sprättiä, joka on limsaa jota myydään vain ruotsissa. Sain tämän kallen kaverilta lahjoituksena.

Nyt mennään varsinaiseen asennusprosessiisn. Aloitetaan ottamalla Seppo ulos kolostaan ja avaamalla toinen kylki.

Siinä on Kallet, jotka kaverini lahjoitti. Toisen join ja toisen laitoin Sepon sisälle. Laitoin Sepon sisälle sen jossa on tuo täplä. Jos ette tiedä mitä varten se täplä on, niin voin kertoa. No se on sitä varten, että kun limsa ikääntyy ja sen maku ilmeisesti muuttuu tai jotain sellaista niin tuon täplän väri muuttuu. Ja luonnolisesti laitoin sen missä tuo täplä on Sepon sisälle että voin seurata tuon limsan kypsymistä ja ikääntymistä. Tuosta kuvasta näkee myös milloin se on parasta ennen-päiväyksen mukaan vanhentunutta, eli siis 20. elokuuta 2018. Niin ja pistäkäämme muistiin että laitettaessa täplä oli sininen, niin voidaan seurata minkä väriseksi se muuttuu.

Siinä on Kalle Sepon sisällä siinä paikassa mihin sen lopulta laitoin. Paikkaa täytyi hetki miettiä, mutta aika nopeasti päätin laittaa sen tuohon, koska se mahtui siihen hyvin eikä mitään suurempia johtohässäköitä ollut tiellä ja se on myös aika lailla prossun kohdalla, eli prossun tuottamat kypsytyslämmöt osuu kohdalle. Niin ja bonuksena se näkyy myös takareunan laajennuspaikkasloteista aika hyvin.

Siinä se on vielä lähempää ja näätte myös miltä se tölkki näyttää.

Lopuksi ruuvataan kotelo kiinni ja työnnetään Seppo takaisin koloonsa.


ILMOITUS

Käy myös täällä: Antero.dy.fi