kurku mopedi

SeppoWeb

Sepon 100:n päivän uptime juhlat

Tämä juhlinta tapahtuu 2 päivää myöhässä, koska AnteroWeb oli mökillä, mutta tuskin se nyt haittaa. Uptime taitaa tosiaan olla nyt noin 102 päivää.


Aloitamme retken kulkemalla linja-autolla paikasta eräästä keskustaan(Oulun). Kun olemme keskustassa siirrymme burger kingiin syömään. Juhlien alkuvaiheessa taivaalta tippui pilvistä vettä, mikä ei täällä suomessa ole kyllä kovin harvinaista.

Burger king testi

Steakhouse

Hinta: 7.90 €(ateriana)

Jos ravintosisltö kiinnostaa, sen voi käydä katsomassa Burger Kingin nettisivuilta.

Tämä Steakhouse eroaa whopperista siten, että siinä on juustoa ja pekonia, ketsupin tilalla bbq-kastiketta, erilaiset sämpylät ja sipulin tilalla paahdettua sipulirouhetta.

Maistetaan. Maku ei ole niin raikas kuin whopperissa, mutta tässä on enemmän tällainen grillauksen maku. BBQ-kastike ja pekoni sopivat hyvin yhteen.

Arvosana: 9+

Arnolds testi

Seuraavaksi siirrymme Arnoldsiin jälkiruualle. Otin maitosuklaa-cake donitsin.

Maistuu makealle(olipa yllättävää). Maku on muutenkin hyvä. hinta oli ehkä donitsin kokoon nähden melko korkea(2.70€).

Arvosana: 9-

Kirpputori

Seuraavaksi siirryimme bussilla paljekirppikselle limingantulliin. Ostin sieltä fujitsun vanhan läppärin, ilmeisesti jostain 90-luvun lopulta taisi olla.

Rainbow ananas light testi

Kun tulimme pois kirpputorilta, seuraavan bussin tuloon oli vielä pitkä aika ja päätimme mennä limingantullin prismaan ostamaan juotavaa. Me molemmat ostimme pullon rainbow ananas lightia. Harvoin kyllä näkee näin halpaa limsaa kun puolen litran pullo maksaa vain 69 senttiä. Se jäi kuitenkin mysteeriksi, että miten sen litrahinta voi olla 98 senttiä kun puolen litran pullo maksaa 69 senttiä.

Ja sitten maistetaan. Tämä ei mitään maailman parasta limsaa ole, mutta ihan kohtuullista kuitenkin. Tähän hintaan erittäin hyvä saavutus. 3 kertaa kalliimpi Jaffa ananas tuskin pääsisi samaan hinta-laatu suhteeseen.

Arvosana: Mausta 8+ ja hinta-laatu suhteesta 10-

Kierrätyskeskus

Päätimme lopuksi käydä oulun kierrätyskeskuksella. Seppo on täältä alunperin ostettu. Joten me siis menimme Sepon syntymäpaikalle, mikä on kyllä pakko tehdä tällaisten uptime-juhlien yhteydessä.

Sähkölaite osasto, täältä seppokin on ja tätä osastoa tulimme katsomaan. Täällä ei tällä kertaa mitään tietokoneita ollut, mutta kyllä täällä jotain tietotekniikkaa oli.

AnteroWeb osti sieltä tämän täysin toimivan näytön. Hintakin oli peräti 1 euro. Ennen näyttöjen hinnat oli yleensä täällä jotain 5-10 €, ja niitä oli yleensä paljon myynnissä yhtä aikaa, mutta tämä oli ainoa näyttö siellä. Alhaiset hinnat ovat tainneet lisätä myyntiä.

Lisää fujitsu-läppäristä

Kun palasimme takaisin bussilla, päätimme mennä kotiini testaamaan kirpputorilta ostettua fujitsua. No meillä oli yksi tarvikelaturi joka siihen jotenkin sopi, se liitin ei mennyt kokonaan virtaliitännän sisälle, mutta sopi kuitenkin. Olikohan syynä tuo vai se että sen kiinalaisen tarvikelaturin liitin hajosi kun irrotimme sen fujitsusta. Tosin läppärin hintalapussa luki että ei tietoa joten saattaa se konekin olla rikki.

jeöutsdgv

Pekoni ja bbq kastieen yhtvinuin vessapaperikissa syömisen var jklkoojgggfcc hlohifoooooooo