kurku mopedi

SeppoWeb

Nuudelin keitto ohje

Eräänä päivänä päätin keittää nuudeleita ja päätin tehdä siitä keitto-ohjeen kaikille uusavuttomille Sepon käyttäjille. AnteroWeb on nuudelin keitosta ohjeen jo kirjoittanut, mutta jos ihminen on niin avuton että oikeasti tarvitsee tätä ohjetta hän tuskin osaa myöskään siirtyä AnteroWebin puolelle sitä lukemaan.

Tämä ohje on tehty vähän myöhässä koska kuvat on otettu syyskuussa.

Aluksi tarvitsemme nuudeli pakkauksen, joka sisältää itse nuudeli harkon sekä jonkunlaisen maustepussin.

Nyt pääsemmekin itse valmistusprosessin saloihin. Aloita valmistus lisäämällä kattilaan vettä.

Nyt on kattila levyn päällä ja levy kannattaa laittaa täysille jotta vesi alkaa nopeasti kiehua. Veden määrä voisi ehkä olla hieman pienempi kuin tässä sillä se nopeuttaisi kiehumista sekä liemi olisi maukkaampaa.

Kun vesi alkaa kiehua, heitämme sekaan nuudeli harkon.

Seuraavaksi lisäämme mausteet. Joissakin nuudelipakkauksissa voi tulla mukana myös jotain rasvaa mutta tässä kyseisessä ei tullut. Kannattaa myös tökkiä välillä nuudelia puulastalla, jotta se hajoaa nopeammin veteen.

Suosittelen keittämään nuudelia noin 3-5 minuuttia. Nuudeli kypsyy hieman myös kuppiin kaadon jälkeen, varsinkin jos nautit nuudelin liemen kanssa.

Nyt meillä on nautintavalmista nuudelia. Välissä tosin siirsin nuudelin kattilasta tällaiseen kulhoon. Suosittelen sinuakin tekemään niin ellet halua nauttia nuudelia suoraan kattilasta.


SeppoWeb kuittaa 26.11.2017, kuvat otettu syyskuussa


ILMOITUS

Käy myös täällä: Antero.dy.fi